Livarska ulica 7, 1241 Kamnik (01) 839 47 01
O NAS IN KONTAKT

O podjetjuZgodovina

 


Podjetje UnikUm d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Po dokapitalizacijah je podjetje last dveh družabnikov z enakima lastniškima deležema v podjetju.

Naše delo

 


V podjetju se ukvarjamo s programerskimi storitvami. Izdelujemo nove programe, vzdržujemo že izdelane programe in izobražujemo stranke o delu z računalnikom in našimi programi.

Sodelovanje

 


Pri prodaji programov sodelujemo s podjetji, ki so dopolnjevala naš program. Sodelujemo s podjetjem POS Elektronček d.o.o. iz Kamnika, ki naše programe prodaja skupaj s svojo strojno opremo in svojimi programi. Potrebno je omeniti tudi sodelovanje s podjetji Altel d.o.o., Špica d.o.o., Metra d.o.o., Protrade internation d.o.o. in druge, s katerimi povezujemo naše programe v celostni informacijski sistem.

Reference

 


Informacijsko smo podprli že mnoge procese. Npr. hotelske recepcije, gostinsko poslovanje, prodajno oz. rezervacijsko službo in menjalniško poslovanje, poslovanje turističnih agencij, poslovanje avtoprevozniških podjetij, zamenjavo zlata in podobne. Preko spletne strani www.unitur.si ponujamo možnost spletne rezervacije za turistične agencije.

Kontaktni obrazec

?